Nie wiem czy dział dobry, najwyżej proszę przenieść. Kompletując piny dla kolegów, postanowiłem wkleić do jednego pliku zdjęcia te tych najpopularniejszych. Gdyby ktoś nie miał dostępu do ETKI, ani Internetu moze sobie zobaczyć na tą ściągawkę:
pzdr.
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
To skoro już przy pinach do wtyczek jesteśmy - czy ktoś widział lub wie gdzie można kupić przyrząd do wyjmowania pinów z wtyczek? Jakoś to robię, ale więcej dłubania niż to warte. A szykuje mi się robota - ASO pourywało mi zapadki przy wtyczkach od webasto - chcę to powymieniać.
ged, możesz kupić, ale to strasznie drogie jest ~ 300zł
weź stalowy pręcik i wygnij na wąsko, a rączkę skręć i osadź w jakiejś małej drewnianej rączce
mam podobny patent ze spinacza stalowego i jest cacy
i zaostrz końcówki
Mozesz cyknąc fote tego cuda?
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Dzięki za podpowiedźź - robię podobne narzędzia, ale są raczej "jednorazowe" mam plan, żeby spróbować zrobić coś z brzeszczota - tej środkowej, nieutwardzonej części. Ale myślałem że to narzędzie będzie kurcze troszkę tańsze...
Dostawca ponad 100 tys. produktów dla profesjonalistów. Oferta dedykowana dla przemysłu, budownictwa, działów utrzymania ruchu, warsztatów samochodowych, stolarzy
Mnie jest to potrzebne na codzień.Do sporadycznych zastosowań zbyt drogi zestaw.
Komentarz